Behandling af personoplysninger

Global Denmark Podcast behandling af personoplysninger

Når du anmoder Global Denmark Podcast om at hjælpe dig eller din virksomhed med at falde til i Danmark, modtager vi personoplysninger fra dig eller dine ansatte. Personoplysninger er f.eks. oplysninger om navn, adresse og CPR-nummer.

 

Dine rettigheder

Global Denmark Podcast skal følge databeskyttelsesloven, som giver dig en række rettigheder. Databeskyttelsesloven gælder for både børn og voksne. Det er normalt den med forældremyndighed, der varetager et barns rettigheder.

Du kan gøre brug for dine rettigheder ved at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation på hjemmesiden.

 

Retten til indsigt

Du har ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der bliver behandlet om dig.

 

Retten til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles.

 

Retten til rettelse

Du har ret til at bede om rettelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er forkerte eller er behandlet i strid med databeskyttelsesloven.

 

Retten til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.   

 

Sådan beskytter vi dine oplysninger

Global Denmark Podcast foretager tekniske foranstaltninger for at sikre dine personoplysninger mod ulovlig tilintetgørelse, tab, uautoriseret videregivelse eller offentliggørelse. I tilfælde af sikkerhedsbrud, der omfatter en risiko for dig, underretter vi dig så hurtigt som muligt.

 

Opbevaring af personoplysninger

Global Denmark Podcast har faste retningslinjer for, hvornår personoplysninger skal slettes. Vi gemmer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt.  

 

Samarbejdspartnere

Global Denmark Podcast har en række samarbejdspartnere. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til disse samarbejdspartnere, medmindre du har givet dit samtykke hertil.